arrow_back Back to overview

Sensorisch Symposium MOA op 25 November

Elke 3 jaar organiseert de MOA Expertgroep Sensorisch Onderzoek een Sensorisch Symposium. In 2021 vindt het Sensory Symposium plaats op donderdag 25 november in de Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen. Een uniek ontmoetingspunt voor de sensorische en consumentenonderzoeksgemeenschap. De FIA  is tevens de plek waar Essensor binnenkort ook haar derde Research Center in Nederland gaat openen.

Tijdens deze dag kun je netwerken en de laatste ontwikkelingen op het gebied van sensorisch en consumentenonderzoek horen van toonaangevende sprekers uit het veld uit binnen- en buitenland. Het thema van het symposium dit jaar is: ‘A Taste of Change’, waarin alle veranderingen in Sensory and Consumer Research worden belicht waar we vandaag de dag mee te maken krijgen in het bedrijfsleven en hoe dit zich in de toekomst ontwikkelt. De dag wordt voorgezeten door prof. Hans van Trijp (WUR) die een beknopt overzicht geeft van de 5 pijlers voor de toekomst: Environment/Covid-19, Big data, New Methods, Texture & Oral Processing, Sustainability. Essensor is de hoofdsponsor van dit presitigieuze evenement en zal die dag tevens stilstaan bij meer dan 25 jaar succesvol Sensorisch Onderzoek in Nederland. Meer informatie via www.sensoryforbusiness.nl


Related posts